Workshop knopen


Als vrijwilliger van de Alopecia Vereniging geef ik regelmatig gratis workshops knopen voor de leden van die vereniging. Die workshops zijn niet toegankelijk voor niet-leden.

Ben je geen lid van de Alopecia Vereniging en wil je ook een workshop bijwonen? Dat kan.

De datum van de workshop is in overleg. Dus neem gerust contact met me op: 06-14581624. De workshop kan zowel door de week als in het weekend worden gehouden. Minimum aantal deelnemers is 1, maximum aantal deelnemers is 2 zolang er nog Corona is, daarna 4-5 personen.

Wat leer je tijdens zo’n workshop?
Je leert de basisbeginselen van het knopen
Je leert over de verschillende soorten haar en hoe je daar het beste mee kunt knopen
Je leert over verschillende soorten tules waar je in kunt knopen
Als er tijd over is, leer je over reparatie van haarwerken waarbij je kunt kiezen uit: verkleinen/beter passend maken, oren vrijmaken, voeren zodat het binnenwerk je hoofdhuid niet meer irriteert, zichtbaar randje wegwerken met elastiek en tegenknopen of iets waar je zelf mee zit bij een haarwerk wat je hebt meegebracht.

Wat kost de workshop?
De workshop kost 60 euro per persoon (inclusief BTW). De groep bestaat uit maximaal 2 personen (in Corona tijd en 4-5 personen daarna) zodat je alle aandacht krijgt en ruim voldoende tijd hebt om te oefenen.

Waar wordt de workshop gehouden?
De workshop wordt gegeven in mijn atelier aan de Hugo Verrieststraat 9 in Waalwijk.

Als je wilt, kun je een certificaat van deelname krijgen aan het eind van de workshop.

Je kunt je inschrijven voor de workshop door een mailtje te sturen naar ineke@haarknopen.nl of bel me even voor een afspraak.