Een nieuwe haarkleur zonder te verven


Verven?
Als je niet altijd met dezelfde kleur wilt rondlopen met je haarwerk dan kun je het (laten) verven. Dit kan alleen als je echt haar hebt. Een haarwerk van kunsthaar kun je alleen verven met textielverf en die kleuren zijn verre van natuurlijk. Let er wel op dat je bij echt haar ook niet ongelimiteerd kunt verven. Na een paar keer pakt de kleur niet meer. Ook loop je het risico op rare kleurverschillen.

Wat is er mee gedaan?
Om een haarwerk te maken van echt haar, heb je 3 staarten nodig. Die zijn van verschillende personen. Er zit dus verschil in het haar. Het is ook niet altijd duidelijk wat er met het haar is gebeurd voordat er een haarwerk van is gemaakt. Heeft de persoon wiens haar het was het bijvoorbeeld vaak gekleurd of gepermanent? Hierdoor zitten er dus verschillende soorten haar in een haarwerk die anders kunnen reageren op verven en loop je het risico op haar dat roze, oranje of groen wordt.

Knopen kan altijd
Een veiligere manier om van haarkleur te veranderen die ook bij kunsthaar kan, is om er haar bij te knopen met een andere kleur. Je kunt bijvoorbeeld blonde highlights in je haar laten knopen of de kleur wat warmer maken door er meer rood in te laten knopen. Een bijkomend voordeel is dat je geen uitgroei hebt zoals wanneer je je eigen haar verft. Ook kun je bijvoorbeeld een paar grijze haren knopen bij de slapen als je zelf nog wat haar hebt onder je haarwerk om de overgang naar je eigen haar natuurlijker te maken.

Knopen is handwerk.
Het haarwerk kan helemaal naar wens worden aangepast.

Lage kosten
De kosten van het knopen vallen erg mee. Als je bijvoorbeeld blonde plukjes in je haar wilt laten knopen, dan is dat ongeveer een uur werk (45 euro). Dat is dus niet duurder dan wanneer je je eigen haar door de kapper zou laten kleuren. Ook wanneer je haar lichter is geworden door de zon in de zomer, kun je het door middel van knopen weer keurig op kleur krijgen.

Het veranderen van kleuren kan bij alle haarsoorten, alleen niet bij Cyberhair. Want dat mengt niet.

Als je je haarkleur wilt wijzigen door middel van knopen, maak dan telefonisch of via het contactformulier een afspraak. Hou rekening met minimaal een uur tot anderhalf uur.

Het haarknopen is klaar terwijl je wacht. Als je een reservehaarwerk hebt, kun je je haarwerk ook opsturen na telefonisch overleg. Vergeet dan niet je naam en adres mee te sturen.

Leden van de Alopecia Vereniging en vaste klanten krijgen 10% korting.
Haarknopen.nl is van maandag tot en met zaterdag geopend op afspraak.