Bent u een haarwerker?


Eenmaal per jaar
De meeste pruikdragers krijgen maar eenmaal per jaar een haarwerk vergoed van hun zorgverzekeraar. Als hun haarwerk binnen een jaar slijtplekken heeft, zullen ze dan ook niet gelijk een nieuw haarwerk bij u aanschaffen maar wachten tot het jaar om is. Maar ze zijn wel ontevreden met hun huidige haarwerk omdat ze rond moeten lopen met kale plekken.

Doorverwijzen
U kunt deze klanten naar mij verwijzen. Bijknopen van haar duurt niet zo heel lang en het haarwerk ziet er weer uit als nieuw en uw klant kan tevreden wachten tot zijn zorgverzekeraar weer een nieuw haarwerk vergoed. Ook als een maatwerk haarwerk wat langer op zich laat wachten vanuit Aziƫ, kan bijknopen van het oude haarwerk een goede oplossing zijn.

Geen concurrent
Ik verkoop zelf geen haarwerken. Ik richt me uitsluitend op reparatie, dus ik ben geen concurrent maar een aanvulling op uw service.

Mijn tarief is heel schappelijk en vooraf duidelijk:
Het knopen kost 45 euro per uur. Dit is inclusief BTW en inclusief haar tot 30 cm lang. Voor langer haar geld een toeslag per factuur: 7,50 euro tot 40 cm, 15 euro tot 50 cm, 25 euro voor nog langer haar. Ook voor onnatuurlijke kleuren zoals asblond geldt een toeslag, want dat is erg duur om in te kopen.
U hoeft geen haar mee te leveren. Ik werk met ontschubt echt haar en geschubt echt haar afkomstig uit Nederland, Belgiƫ, Spanje, China, India en Mexico en met synthetisch haar in alle kleuren.
Een plekje ter grootte van een 2 euro munt duurt een uur tot anderhalf uur om te repareren.

Korting
Haarwerkers die vaker van mijn diensten gebruik maken, krijgen 10% korting op elke factuur.
Om de drempel te verlagen krijgt u de eerste keer 25% korting op uw factuur.

Per post
U kunt het haarwerk naar mij toesturen of – als de klant geen vervangend haarwerk heeft – de klant vragen om naar mij toe te komen. Dan heb ik de klaar-terwijl-u-wacht service, mits het te knopen stuk niet te groot is (meer dan twee uur werk).

Andere reparaties
U kunt ook bij mij terecht voor voeren, reparatie aan het binnenwerk en kleiner maken van een haarwerk.
Hiervoor is de prijs ook 45 euro per uur inclusief BTW.
Kleiner maken duurt meestal hooguit 1 tot anderhalf uur.

Ik koop ook haar in.
Afgeknipt haar dat niet op de grond is gevallen zodat nog duidelijk is welke kant de schubben op lopen, koop ik graag in vanaf 35 cm lang. Daar geef ik 50 euro per 100 gram voor. Langer haar levert nog meer op.
Kijk voor de prijzen op mijn pagina Verkoop je haar.