Wat kan ik voor je doen?


Je hebt haarverlies en draagt een haarwerk. Maar dat slijt en nu wordt de scheiding steeds breder. Je bent bang dat iedereen het netje ziet. Terwijl het nog een half jaar duurt voordat je een nieuwe vergoed krijgt van de zorgverzekeraar. Je voelt dat iedereen naar je kijkt en ziet dat je een haarwerk draagt. Je voelt je ongemakkelijk als je de deur uitgaat. Je bent blij als het winter is en je je haar kunt bedekken, maar wat doe je in de zomer? Je kamt je haren zo dat de kale plek bedekt wordt, maar dat lukt steeds minder goed. Elke dag voelt als een bad hair day.

Maar je hoeft niet zo te blijven rondlopen. Je haarwerk kan worden bijgeknoopt waardoor je kale plek weer vol met haar is en je geen verschil meer ziet met de rest van je haar. Je haarwerk is als nieuw. Zodat je je weer zelfvertrouwen hebt als je in de spiegel kijkt. En je op het sollicitatiegesprek weet dat je er prima uitziet waardoor je je alleen maar hoeft te concentreren op het vertellen dat jij de juiste persoon bent voor die baan.

Wat zou het voor jou betekenen als je weer lekker en ongedwongen in de volle zon een terrasje kunt pakken? Waar iedereen die langs loopt op je hoofd kijkt en dat maakt niks uit. Zou het niet fijn zijn om niet meer onzeker te zijn over hoe je eruit ziet zodat je weer met plezier uit kunt gaan en naar feestjes. Zodat elke dag weer een good hair day is.

Bel daarom voor een afspraak en kom binnen 1-2 weken bij me langs of stuur je haarwerk op. 

Wacht niet langer en maak nu een afspraak om je haarwerk te laten bijknopen.

KNOPEN

Ik kan kale plekken bijknopen voor je.

Als ik het haarwerk heb bijgeknoopt, zie je geen verschil tussen het haar wat je had en wat ik heb bijgeknoopt. Je ziet ook geen overgang of zo. Het enige wat je ziet is dat de kale plek weg is. Ik gebruik dezelfde haarsoort en haarkleur als van het haarwerk.

Je kunt het haarwerk opsturen of je kunt gebruik maken van mijn klaar terwijl u wacht service.
Let wel: de klaar terwijl u wacht service kan alleen bij werk dat binnen 2 uur klaar kan zijn. Een plek ter grootte van een 2 euro muntstuk duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Een plek ter grootte van een 20 eurocent muntstuk duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier. Kijk het haarwerk wel goed na. Als er 1 kale plek is, zijn er meestal meer kale plekken als je hier en daar wat haar optilt. Daarom is het wel handig om met speldjes aan te geven wat er precies moet worden bijgeknoopt (en wat niet), vooral als het wordt opgestuurd.

Overigens is het een kleine moeite om het model wat te wijzigen, bijvoorbeeld van een lok naar een pony.

De kosten voor knopen zijn 45 euro per uur inclusief BTW en inclusief het bij te knopen haar  tot 30 cm (natuurlijke kleuren), voor langer haar geldt een toeslag. (exclusief eventuele verzendkosten). Bel voor een afspraak.


Ik kan de kleur aanpassen van je haarwerk.

Word je een beetje grijs en komt je eigen haar onder de pruik vandaan? Ik kan wat grijze haren bijknopen zodat de overgang heel natuurlijk is. Bij voorkeur neem ik daarvoor synthetisch haar zodat de grijze haren grijs blijven, ook als je je pruik verft.
Wil je highlights? Die kan ik voor je inknopen zodat je er weer picobello uitziet.
Wil je er wat blonder of donkerder uitzien? Liever goudblond in plaats van platina? Liever kastanjebruin in plaats van chocoladebruin? Geen punt. We kiezen samen een kleur uit en ik knoop het voor je. Ik kan dan ook gelijk kale plekken bijknopen als die aanwezig zijn.

Grijze haren en highlights zijn een uur tot anderhalf uur werk.
De kosten voor andere kleuraanpassingen zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk. Knopen kost 45 euro per uur inclusief BTW en inclusief het bij te knopen haar tot 30 cm, voor langer haar geldt een toeslag. (exclusief eventuele verzendkosten).

REPARATIE

 Ik kan het binnenwerk repareren.

Als het binnenwerk van een haarwerk begint te slijten, dan moet je daar snel bij zijn. Want dan is er grote kans dat de haren loslaten. Er zijn verschillende vormen die aan de binnenkant van het haarwerk zitten, maar het is allemaal te repareren.

Is het lace? Dan kan ik het naaien. Ik heb onzichtbaar lace wat ik ertegenaan kan zetten, ook aan de voorkant.

Is het PU? Dan kan ik het plakken, met of zonder extra PU-laagje erop afhankelijk van de grootte van de kapotte plek. Als het niet te plakken is, kan ik het PU erop naaien.
Om het binnenwerk te laten repareren kunt je het opsturen of gebruik maken van mijn klaar terwijl u wacht service. Let wel: PU lijmen kost veel tijd. Het moet minimaal een vol uur onder de droogkap drogen en eigenlijk liefst nog langer. Dit is dus minder geschikt voor de klaar terwijl u wacht service.
Na het lijmen mag het haarwerk 24 uur niet worden gewassen.

De kosten voor reparaties liggen tussen de 45 en 90 euro inclusief BTW, afhankelijk van de hoeveelheid werk  (exclusief eventuele verzendkosten). Ik werk alleen op afspraak. Bel of mail me.

Is je haarwerk gescheurd?

Als je je haarwerk plakt met tape dan is het slim om kleine stukje tape te gebruiken en die dakpansgewijs aan te brengen. Dat is meer werk met het eraf halen, maar als je een lang stuk tape met kracht van je haarwerk probeert te trekken, dan kan het zijn dat de lace of de PU-rand inscheurt. Gelijk paniek. Bel me dan, want dit soort noodgevallen krijgen voorrang. Gelukkig is het te maken. Dat duurt meestal niet meer dan een uur tot anderhalf uur. Dan kan het niet meer kapot op de plek die ik gemaakt heb, maar wees nog steeds voorzichtig voor de rest van je haarwerk.

Kruipt het haarwerk omhoog als je je hoofd achterover doet? Daar hoef je niet mee rond te blijven lopen.

We zijn niet allemaal giraffen en als je nek wat korter is, dan heb je er al gauw last van dat de spier in je nek het haarwerk opduwt als je je hoofd naar achteren doet. Dat is vrij makkelijk beter te maken door de achterkant te verhogen. Het is een halfuurtje werk.

Als je niet kunt langskomen, kun je het haarwerk ook opsturen. Ik kan het dan wel iets innemen maar ik weet dan niet hoeveel precies. Wel kun je het dan zelf aan de achterkant beetpakken en kijken bij welke ruimte je geen last meer hebt en die ruimte dan met een speldje vast zetten. Dan zorg ik wel dat het netjes afgewerkt wordt.

De kosten hiervoor zijn 33,75 euro inclusief BTW (exclusief eventuele verzendkosten).

Let op: kruipt het haarwerk ook omhoog als je je hoofd recht houdt? Dan heb je waarschijnlijk een plat achterhoofd. Daar is weinig aan te doen. Dan kun je het haarwerk beter vastzetten met een klemmetje of tape.

Zit je haarwerk in de weg als je je bril opzet? Dat is snel verholpen.

Soms zit een haarwerk net wat te diep over je oren en daar heb je dan last van als je een (zonne)bril opzet. Helemaal genant is het als een opticiën heel behulpzaam je bril opzet om te kijken of hij goed zit.
Gelukkig is dit snel te verhelpen met wat naaiwerk.

De kosten hiervoor zijn 33,75 euro inclusief BTW (exclusief eventuele verzendkosten). Je kunt meestal binnen een week terecht. Bel me om een afspraak te maken.

Ik kan het binnenwerk zachter maken zodat je geen last meer hebt van een geïrriteerde hoofdhuid.

De fabrikanten gebruiken graag lace dat lekker stevig is en lang heel blijft. Het nadeel van stevigheid is dat het soms erg hard is. Zeker als je geen haar meer hebt, kan dit de hoofdhuid behoorlijk irriteren. Maar je hoeft hier niet mee rond te blijven lopen. Het haarwerk kan gevoerd worden, waardoor je veel minder last hebt.

Het haarwerk kan gevoerd worden met een zachte huidkleurige stof of met zachte tule.

De kosten hiervoor zijn 75-90 euro afhankelijk van de hoeveelheid werk inclusief materiaal en inclusief BTW (exclusief eventuele verzendkosten). Maak een afspraak per telefoon of mail. Via WhatsApp of Messenger kan ook.

Ik kan je haarwerk verkleinen.

Hebt je niet zo’n groot hoofd en zit het haarwerk te ruim? Heb je er last van dat je haarwerk op je oren drukt? Zit je haarwerk te los? Dit is allemaal op te lossen.
Ik meet graag bij je op waar het probleem zit en als het haarwerk klaar is, kijken we samen goed of het probleem opgelost is of dat er nog dingen zijn die moeten worden bijgesteld.
Het maakt niet uit of het confectie is of een maathaarwerk.

De kosten voor het verkleinen zijn 45 tot 75 euro inclusief BTW afhankelijk van de hoeveelheid werk (exclusief eventuele verzendkosten).

Ik kan van de hele pruik een deel haarwerk maken.

Heb je nog eigen haar en wil je dat graag onder je haarwerk uit laten komen? Heb je een pruik die precies het goede model en de goede kleur is, maar wil je er maar een deel van gebruiken? Door de zijkant en achterkant van je pruik af te halen en hem af te werken, krijg je een deelhaarwerk. Wil je toch liever de bakkebaarden/baleinen wel behouden omdat je voor minder eigen haar hebt als achter? Geen probleem. Het kan helemaal op maat worden gemaakt.

De kosten voor dit vermaakwerk zijn 75-90 euro afhankelijk van de hoeveelheid werk euro inclusief klemmetjes en BTW (exclusief eventuele verzendkosten).

Heeft je nog haar bovenop dat je wilt gebruiken en wil je een haarwerk aanpassen? Ik kan er een V-part van maken.

De kosten hiervoor zijn 75-90 euro afhankelijk van de hoeveelheid werk euro inclusief materiaal en BTW (exclusief eventuele verzendkosten).

Heb je last van een teruglopende haarlijn (bijvoorbeeld door FFA) en heb je (half)lang haar? Dan kan ik een haarband van haar voor je maken  die aansluit op je eigen haar. Het elastiek valt weg onder je haar aan de achterkant.
Het makkelijkste is dit te maken als je via je haarwerker een lap haar bestelt die bij Finkers te bestellen is. Met zo’n lap ben ik ongeveer 2 uur bezig om zo’n haarwerk te maken, dus kost het dan rond de 90 euro. Zonder zo’n lap is de prijs in overleg.

En uiteraard kun je ook bij mij terecht voor het innaaien van klemmetjes, anti-slip, of plakplaatsen voor tape.

Dit kost 6 euro per klemmetjes en 8 euro per plakplaats. Dit is inclusief het materiaal en de BTW.

Een laagje anti-slip innaaien is afhankelijk van de grootte en de tijd die ik ermee bezig ben en kost inclusief materiaal en BTW tussen 22,50 en 45 euro.

Een PU-laag innaaien langs de voorkant van het haarwerk (of rondom) is afhankelijk van de grootte en de tijd die ik ermee bezig ben en kost tussen 45 en 90 euro inclusief materiaal en BTW. Dit geldt ook voor het repareren van een al bestaande PU-laag.
Let wel: brokkelt je PU-laag af, dan is dit een teken dat het haarwerk aan vervanging toe is.

Laat je door mij helpen. Blijf niet langer lopen met je haarwerkproblemen.
Maak daarom snel een afspraak: 06-14 58 16 24. Ik ben ook bereikbaar op 0416-344236, via e-mail, via WhatsApp en via Messenger.

Bent u een haarwerker? Klik hier voor mijn speciale welkomstarief.