Contact


Alleen op afspraak
Ik werk in principe altijd op afspraak om je onnodige wachttijd te besparen en de privacy van mijn klanten te garanderen. Wanneer je een afspraak maakt via het contactformulier, kun je vaak dezelfde week nog terecht. Je kunt me natuurlijk ook altijd bellen of appen of zelfs sms’en. Liever niet via Messenger omdat ik dat niet altijd op tijd zie.  Als je liever niet reist, kun je na overleg het haarwerk ook opsturen.

Bijknopen van haar en repareren van het binnenwerk kost 45 euro per uur inclusief 9% BTW. Leden van de Alopecia Vereniging krijgen 10% korting.
Haarwerkers die vaste klant zijn, krijgen ook 10% korting.

Midden in Brabant
Door de centrale ligging van Waalwijk, vlakbij Den Bosch, Tilburg en Breda ben ik goed bereikbaar.
En als je het haarwerk een paar dagen kunt missen, dan kun je het vanuit heel Nederland, België of Duitsland opsturen.

Neem vandaag nog contact met me op.

Haarknopen.nl
Ineke Slis
Hugo Verrieststraat 9
5144 SB Waalwijk
Telefoon: 0416-344236 of 06-14581624
E-mail: info@haarknopen.nl
KvK-nummer: 66549035

Contactformulier

  captcha

  Privacyverklaring

  Ik verzamel geen e-mailadressen voor nieuwsbrieven. Als je geïnteresseerd bent in mijn nieuws dan kun je mijn blogs lezen of kijken op mijn facebookpagina.

  Als je bij mij klant bent dan bewaar ik de facturen met daarop je naam en adres voor de belastingen zolang als wettelijk vereist is, maar verder doe ik niets met die gegevens. Omdat je bij mij klant bent weet ik dat je een vorm van haarverlies hebt, maar dat gaat verder niemand iets aan en dat komt dus ook verder niemand te weten.

  Volledige Privacyverklaring

  Haarknopen.nl is inzamelpunt van mobiele telefoons en cartridges voor KNGF Geleidehonden. Bel even voordat je iets brengt; het kan alleen op afspraak.