Slijtage van je haarwerk opgelost


Slijtage van het haarwerk kun je niet voorkomen. Het helpt als je er niet mee slaapt, maar door het dragen slijt het haarwerk nu eenmaal. Als het wat dunner is geworden, kun je er makkelijk wat haren bij laten knopen bij haarknopen.nl zodat het haar er weer op en top uitziet.

Hieronder zijn voorbeelden van voor en na het knopen:Ook het binnenwerk kan worden hersteld als er scheurtjes of gaten in zijn gekomen. De kosten vallen mee: Een nieuwe PU-laag of reparatie van tule kost kost 45 tot 90 euro en het bijknopen van extra haar kost 45 euro per uur inclusief BTW en inclusief het bij te knopen haar tot 30 cm, voor langer haar en voor onnatuurlijke kleuren geldt een toeslag. Meestal is er niet meer nodig dan één tot anderhalf uur werk. Het is ook makkelijk zelf uit te rekenen. Een kale plek ter grootte van een twee euromunt kost ongeveer een uur tot anderhalf uur werk. Een plek ter grootte van een 20 eurocentmunt kost ongeveer drie kwartier.

Ik werk alleen op afspraak om te voorkomen dat je onnodig lang moet wachten en om de privacy van mijn klanten te garanderen. Bel me snel om een afspraak te maken. WhatsaAppen of mailen kan ook. Of vul het contactformulier in.

Leden van de Alopecia Vereniging en vaste klanten krijgen 10% korting.